KC Professional: Four Reasons ja No Nothing

Tällä kertaa ajattelin esitellä KC Professionalin muutaman tuotesarjan.

Four Reasons
Kuva täältä

Four Reasons on kotimainen hiustuotesarja pullollaan laadukkaita tuotteita niin hiusten puhdistukseen, hoitoon kuin muotoiluunkin. Tuotteet ovat erityisesti suunniteltu pohjoismaisille hiuksille niiden tarpeet huomioon ottaen. Four Reasons -sarjan tuotteiden ainesosissa käytetään luonnon antimia, kuten esimerkiksi oliiviuutetta ja aloe veraa. Lisäksi tuotteissa on proteiineja, jotka vahvistavat hentoja hiuksia ja B5-vitamiinia, joka korjaa hiusvaurioita. 

Four Reasons -sarjasta löytyy tuotteita moneen eri tarpeeseen. On kosteuttavaa, tuuheuttavaa, korjaavaa, blondaavaa sekä syväpuhdistavaa tuotetta. Myös herkälle hiuspohjalle löytyy oma shampoonsa. Sarjassa on shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi muotoilutuotteita ja hiusvärejä. 

Four Reasons -sarjan tuotepakkauksissa on hauskoja hiuksiin liittyviä englanninkielisiä lausahduksia ja sanaleikkejä. Tuotteet on värikoodattu, joten on helppoa löytää juuri oikea puteli omaan tarpeeseen. Esimerkiksi tuuheuttavissa tuotteissa on tummanvioletti korkki, kun taas korjaavien tuotteiden korkki on tummanvihreä.

No nothing
Kuva täältä

No nothing
 -hiustuotesarja on suunniteltu herkkäihoisille hellävaraiseen hiusten hoitoon. No nothing -tuotteissa ei ole käytetty ärsyttäviä tai yleisesti herkistäviä ainesosia, joten ne sopivat monelle, mutta erityisesti tuoksuyliherkille. 

No nothing -sarjan kaikille tuotteille on myönnetty Allergiatunnus, jonka myöntää Allergia- ja Astmaliitto ry. Tuotteet sopivat siis herkkäihoisten lisäksi myös niille, jotka haluavat välttää turhaa hajuste- ja kemikaalikuormitusta. 

No nothing -sarjassa on kosteuttavia, tuuheuttavia, korjaavia sekä väriä ylläpitäviä tuotteita. Sarjasta löytyy sekä puhdistustuotteita että muotoilutuotteita. 

Kommentit

Suositut tekstit