KC Professional: Back to the Roots

Heipparallaa! Tällä kertaa esittelyssä on KC Professionalin Back to the Roots -tuotesarja.

Back to the Roots
Kuva täältä.

Back to the Roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin keskittyvä tuotesarja. Inspiraatiota tuotteisiin on haettu ikiaikaisista luonnon rohdoista, yrteistä ja aromaterapeuttisista tuoksuista. Tuotesarjan tuotteet tasapainottavat, hoitavat sekä ylläpitävät hiuspohjan hyvinvointia nykyteknologiaa hyödyntäen. Sarjasta löytyy kolme erilaista shampoota, elvyttävä hoitoaine, hiuspohjaan jätettävä hoitovoide sekä virkistävä hiusvesi.

Back to the Roots -sarjan tuotteiden ulkonäkö on miellyttävän erilainen. 
Back to the Roots Exfoliating Shampoo on kosteuttava ja kuoriva shampoo, joka sisältää luomuriisirakeita ja maitohappoa. Tuotteessa on virkistävä bergamotin tuoksu ja se sopii hilseilevälle hiuspohjalle.

Back to the Roots Clarifying Shampoo puhdistaa tehokkaasti ja tasapainottaa hiuspohjan toimintaa ehkäisten hilseen muodostumista ja vähentäen hiuspohjan ärsytystä. Tuotteessa on mentolinen, raikas rosmariinin tuoksu ja se sopii erinomaisesti rasvoittuvalle hiuspohjalle.

Back to the Roots Balancing Shampoo sisältää herneproteiinia ja luonnon betaiinia, jotka yhdessä kosteuttavat ja tasapainottavat hiuksia ja hiuspohjaa. Tuotteessa on rauhoittava laventelin tuoksu ja se sopii herkälle ja kuivalle hiuspohjalle.

Back to the Roots Stimulating Conditioner kosteuttaa ja elvyttää hiuksia ja hiuspohjaa. Voidaan käyttää sekä pika- että tehohoitona. Tuotteessa on virkistävän mentolinen tuoksu, joka viilentää hiuspohjaa. Poistaa sähköisyyttä ja helpottaa hiusten kammattavuutta.

Back to the Roots Nourishing Scalp Cream on hoitovoide, joka kosteuttaa ja tasapainottaa hiuksia ja hiuspohjaa. Se sisältää glyseriiniä, luonnon betaiinia sekä hoitavia, kosteuttavia öljyjä. Tuote on hiuksiin jätettävä ja siinä on laventelin tuoksu.

Back to the Roots Revitalizing Hair Tonic on teepuuöljyä, aloe veraa, glyseriiniä sekä mentolia sisältävä virkistävä hiusvesi, joka ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Tuote on hiuksiin jätettävä ja siinä on raikas teepuuöjyn tuoksu.

Pesimme alkuviikosta pareittain toistemme hiukset Back to the Roots -sarjan tuotteilla ja valitsimme tuotteet hiuspohjan tarpeen mukaan. Parikseni valikoitui jälleen kerran luokkakaverini Janika ja hänelle valitsin rasvoittuvalle hiuspohjalle sopivan Clarifying Shampoon sekä Stimulating Conditioner -hoitoaineen.


Ennen hoitokäsittelyn aloittamista tein hiuspohjan ja hiusten analyysin. Hiuspohjassa ei ollut mitään poikkeavaa ja hiukset ovat normaalit ja hyväkuntoiset. Analyysiin kirjataan myös hoitotottumukset, hoidon tavoite ja hoidossa käytettävät tuotteet.


Lähtökohtana meillä oli pörröiset, hetkeen pesemättömät hiukset ja tavoitteena oli tasapainottaa hiuspohjaa sekä lisätä hiuksiin vähän kiiltoa.


Tällä kertaa muistui myös mieleen, että pesupaikallakin voisi napata kuvan... Shampoo levitetään kauttaaltaan kosteaan hiuspohjaan ja hiuksiin ja sen jälkeen huuhdellaan pois. Hiukset pyyhekuivataan ja levitetään valittu hoitoaine. Hoitoaine vaikuttaa muutaman minuutin ajan, jolloin on hyvin aikaa tehdä vaikkapa rentouttava hieronta. Esimerkkinä löytyy mm. tämä KC Professionalin video.


Pesun jälkeen hiuksista föönattiin enin kosteus pois ja kuivattiin pyöröharjan avulla föönaten. Janikan hiuksissa on eteenpäin pitenevä leikkaus, johon pyöröharjalla tehty kampaus sopii kauniisti.


Kommentit

Suositut tekstit