KC Professional: Color Mask -shampoot ja -hoitoaineet

Color Mask
Kuva täältä.

KC Professionalin Color Mask -tuotesarja on suunniteltu värjättyjen hiusten tarpeisiin hoitamaan värikäsiteltyjä hiuksia, ylläpitämään väriä sekä leikittelemään sävymuutoksilla.

Sarjasta löytyy väripigmenttejä sisältävä shampoo ja sävyttävä tehohoitoaine ylläpitämään hiusväriä sekä kattava valikoima suoravärejä, joilla onnistuu hieman radikaalimpikin muutos.

Color Mask Shampoo
Kuva täältä.
Color Mask Shampoo on kehitetty värjätyille hiuksille, jonka hellävarainen koostumus suojaa hiusväriä ja vahvistaa värikäsiteltyjä hiuksia. Shampoon sisältämät pigmentit korvaavat ja lisäävät hiuksista puuttuvia pigmenttejä hiusväriä ylläpitäen ja se sisältää myös UV-suojan. Color Mask Shampoo sopii erityisesti käytettäväksi yhdessä Color Mask -tehohoidon kanssa. Sävyjä on kuusi: Platinum, Pearl, Beige, Brown, Golden Copper sekä Red.

Color Mask
Kuva täältä.

Color Mask -tehohoito sävyttää, ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä. Se sisältää B5-provitamiinia ja keratiinijohdannaisia, jotka rakennepaikkaavat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia palauttaen samalla niiden kiillon. Color Maskia voidaan käyttää värjättyjen hiusten sävyn virkistämiseen ja ylläpitoon, sävyn tummentamiseen tai vaikkapa luonnostaan vaaleiden hiusten sävyttämiseen, sävyn kirkastukseen tai tasoittamiseen. Erilaisia sävyjä löytyy 16: Platinum, Vanilla, Pearl, Honey, Golden Copper, Caramel, Latte, Toffee, Chocolate, Graphite, Copper, Orange, Red, Plum, Coffee ja Black. Vaikka eri sävyjä löytyykin rutkasti, mieleisen sävyn löytymiseksi niitä voi myös sekoitella keskenään. Color Maskia löytyy 200 ml pakkauksen lisäksi myös 40 ml matkakoossa.

Color Mask -tehohoito levitetään pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin pesupaikalla siveltimellä osio kerrallaan. Hoidon annetaan vaikuttaa n. 5-10 minuuttia, riippuen sävyn halutusta voimakkuudesta. Tämän jälkeen huuhdellaan pois huolellisesti.

Kuvahaun tulos haulle color mask paint
Kuva täältä.
Color Mask -tuoteperheestä löytyy myös lisäksi Color Mask Paint -suoraväri. Sävyjä löytyy 11, joista kahdeksan on shokkisävyä ja kolme pastellisävyjä. Sarjasta löytyy lisäksi Color Mask Paint Pastel White -laveeraaja shokkivärien sävyn hiomiseen.

Lähde: https://www.kcprofessional.fi/fi/color-maskhttp://www.colormaskpaint.fi/

Kommentit

Suositut tekstit