KC Professional: Touch of Vintage -trendinäytös

Viikko sitten Jyväskylän Aalto-salilla järjestettiin KC Professionalin Touch of Vintage -trendinäytös, johon osallistuimme luokan kanssa. Touch of Vintage on nimensä mukaisesti saanut vaikutteita 1970- ja 80-luvuilta sekä värimaailmaansa että hiustyyleihin. Pehmeät pastellisävyt, kuparilla murretut vivahteet, erityyppiset kiharat sekä rohkeasti kerrostetut ja muotoillut hiukset ovat juuri nyt tapetilla.


Touch of Vintage esitteli uusia tuotteita KC:n valikoimasta. KC Blonde on kehitetty vaaleiden hiusten erityistarpeisiin ja tuotteissa hyödynnetään uutta KC Blonde Shield -teknologiaa. KC Blonde Multibleach on hiusta suojaava väriaine suurempiin värimuutoksiin. KC Blonde Toner taas on hiusväri vaalennettujen hiusten sävyttämiseen. Sävyjä on kuusi erilaista: Caramel, Pearl, Rose Gold, Rosé, Silver sekä Violet. Kolmantena sarjassa on KC Blonde Toner Activator, joka on hapete KC Blonde Toner -hiusväreille. KC Blonde -sarjan tuotteiden lisäksi näytöksessä esiteltiin uusi KC Color Luxima Base, joka tuo Luxima-värjäyksiin lisää peittävyyttä ja sävykkyyttä. 

Touch of Vintage -hiusmuotikokoelman inspiraation lähteitä.


Itse näytöksessä KC:n kouluttajat värjäsivät ja leikkasivat hiuksia trendien mukaisiksi, samalla selittäen vaiheita yleisölle. Istuimme luokkalaisteni kanssa parvella, joten kännyköille kuvaaminen oli etäisyyden takia vähän hankalaa ja tuloksena oli harmikseni erittäin huonolaatuisia kuvia.



Hiusmallien lähtökohdista oli tehty omat diat, joista näkyi minkälaista muutosta oltiin tekemässä.



Lopuksi kaikki hiusmallit tulivat lavan eteen esittelemään uusia kampauksiaan ja yleisö sai ottaa tuotoksista kuvia.


Kommentit

Suositut tekstit