Kampausharjoituksia

Heissan! Tehtiin hetki sitten koulussa kampausharjoituksia sekä kiharrettuihin että suoriksi föönattuihin hiuksiin. En ole itse koskaan sen kummemmin harjoitellut kampauksia, joten nämä ovat melko lailla ensimmäisiä tekeleitä. Sen myönnän, että pari kertaa olin lähellä menettää hermoni, mutta loppujen lopuksi oli ihan hauskaa näperrellä näiden parissa! 

Kiharat kampauksen pohjana



Lähtökohtana oli siis pestyt, kuiviksi föönatut hiukset. Aloitin kihartamisen niskasta ja etenin osio kerrallaan ylöspäin. Kiharruksen kuului alkaa mahdollisimman läheltä hiusten tyveä.




Ensimmäiseksi tein niskanutturan, jonka kiinnitin pinneillä ja hengettömillä pinneillä. Lisäsin muutaman koristepinnin.


 

Seuraavaksi tein tuollaisen "rusettihärdellin". Heitin tämän omasta päästäni, lopputulos olisi voinut olla kivemman näköinen, jos olisin tähän kampaukseen käyttänyt enemmän aikaa ja suunnitellut sen paremmin. Onneksi sen saattoi pelastaa koristeilla!



Lopuksi tein tällaisen lettikampauksen. Kolme hollantilaista lettiä yhdistettynä isoksi letiksi. Loput hiukset kiinnitin letin alle pystynutturalle. 

Kampauksen pohjana suorat hiukset

 

Näissä kampauksissa lähdettiin taas hiusten pesulla ja lapioharjalla föönaamisella liikenteeseen. Tein ensimmäisenä lettinutturan, joka oli mukavan simppeli, mutta silti hienostuneen näköinen kampaus.



Ja lettikampauksella mennään taas! Pään sivuilta lähtee hollantilaiset letit ja tein tuollaisen kieputusletin, jonka kiinnitin nutturalle. Hollantilaiset letit laitoin nutturan ympärille ja kiinnitin pinneillä. Näissä jälkimmäisissä kampauksissa on paljon siistimpi viimeistely, koska suorat hiukset eivät olleet lainkaan yhtä pörröiset kuin nuo tekemäni kiharat.

Näitä oli kyllä hauska harjoitella, toivottavasti pääsisi pian väsäilemään myös asiakkaille!

Kommentit

Suositut tekstit