Muutoksia Fest!

Tällä viikolla järjestettiin Jyväskylän Paviljongissa Muutoksia Fest! -tapahtuma, johon otimme osaa koko luokan voimin. Satu-opemme ilmoitti meidät mukaan ja olen kyllä iloinen, että näin kävi!

Muutoksia Fest! oli Muutoksia-verkkovalmennukseen liittyvä tapahtuma, joka on siis nuorille aikuisille suunnattu valmennus helpottamaan työllistymistä. Verkkovalmennuksessa on mukana muutamia mentoreita, jotka antavat vinkkejä nuorille työllistymisen ja verkostoitumisen tueksi. Nämä samat mentorit olivat tapahtumassa mukana puhumassa omasta matkastaan kohti unelmia ja niiden tavoittamista.


Tapahtumassa oli puhumassa Juha Ruokolainen (toimitusjohtaja, Stunt Freaks Team), Johannes Laine (sarjainnostuja & yrittäjä, mm. Roots Helsinki), Kerttu Pylvänäinen (bloggaaja & yrittäjä, Modernisti Kodikas), Rony Vartio (DJ Rony Rex). Ville Koivisto (tuotantopäällikkö, Provinssi), Seija-Liisa Eskola (vastaava tuottaja, Warner Bros) sekä Kimmo Laiho eli tuttavallisemmin Elastinen (muusikko). Jokainen puhuja oli mielestäni mielenkiintoinen, sillä kaikilla oli hyviä pointteja omien unelmien tavoittamiseen ja verkostoitumiseen liittyen. Puheiden vastapainoksi DJ Rony Rex soitti muutamaan otteeseen musiikkia ja jokaisen puhujan jälkeen heijastettiin livekuvituksena tehdyt ajatuskartat heidän tarinoistaan kaikkien nähtäville. Livekuvitukset teki taitava Linda Saukko-Rauta, jonka muita kuvituksia on nähtävissä esimerkiksi täällä.

Yhteenveto Seija-Liisa Eskolan puheesta. 
Mielestäni tapahtuma oli innostava ja sai minut ajattelemaan omaa tulevaisuuttani eri näkövinkkelistä. Päällimmäisenä ajatuksena jäi ehkä mieleen se, että periaatteessa mikä tahansa on mahdollista. Kuulimme niin monenlaisia tarinoita, joissa vaikkapa sinnikkyys tai usko omaan itseensä palkittiin lopulta unelmaduunilla, että tajusin, miten kannattavaa verkostoituminen ja suhteiden luominen onkaan.

Päivän pääpuhuja, Elastinen.
Kiitoksia tapahtuman järjestäjille, puhujille sekä Satulle mukavasta päivästä! Tällaisia erilaisia koulupäiviä saisi olla useamminkin.. :)

Kommentit

Suositut tekstit