Paul Mitchell: Awapuhi Wild Ginger

Awapuhi Wild Ginger
Kuva täältä

Moikka taas! Tällä kertaa esittelyssä on taas uutta tuotesarjaa, nimittäin Paul Mitchellin Awapuhi Wild Ginger -tuotesarja. Awapuhi Wild Ginger on pitkäikäinen sarja, jonka inspiraationa toimi havaijilainen awapuhi-inkivääri. Awapuhi-inkivääri on Havaijilla tunnettu iät ja ajat parantavista ominaisuuksistaan. Tuotesarjassa käytetty awapuhi on tuotettu Paul Mitchellin omalla aurinkoenergiaa hyödyntävällä luomuviljelmällä.

Awapuhi Wild Ginger on ylellinen luksustuotesarja, joka syväkosteuttaa ja korjaa vaurioituneita hiuksia. Awapuhin lisäksi tuotteen tehokkuuden salaisuutena on innovatiivinen KeraTriplex-yhdiste, jonka kolme erityyppistä keratiinia jälleenrakentavat hiuksia tehokkaasti. Sarjaan kuuluu puhdistus- ja hoitotuotteiden lisäksi myös kosteuttavia muotoilutuotteita.

Puhdistus- ja hoitotuotteet

Moisturizing Lather Shampoo on tuotesarjan ainoa shampoo, joka sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti rasittuneille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Shampoo on hellävarainen hiusvärille eikä se sisällä lainkaan sulfaatteja.

Keratin Cream Rinse on päivittäiseen käyttöön sopiva, sähköisyyttä vähentävä hoitoaine, joka on erityisesti kuiville hiuksille sopiva. KeraTriplex-yhdiste rakennepaikkaa hiusta muodostaen kalvon hiuksen pinnalle, joka suojaa hiusta ulkoiselta rasitukselta.

Keratin Intensive Treatment on tuotesarjaan kuuluva tehohoitoaine, joka sopii kemiallisten käsittelyjen ja lämpötyökalujen vaurioittamille hiuksille. KeraTriplex-yhdiste elvyttää hiusta korjaten ja silottaen vaurioituneita osia. Hoitoaine levitetään kauttaaltaan pyyhekuiviin hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa noin 3-5 minuuttia. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa.

Keratin Intensive Treatment -hoitoaineella voidaan tehdä myös kaksivaiheinen tehohoitokäsittely. Ensimmäisessä vaiheessa pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin levitetään KeraTriplex-tiiviste, joka korjaa ja silottaa hiuksen vaurioituneet osat. Hiukset kääritään pyyhkeeseen ja aineen annetaan vaikuttaa 5 minuuttia. Ainetta ei huuhdella. Toisessa vaiheessa hiuksiin levitetään Keratin Intensive Treatment -hoitoaine ja annetaan sen vaikuttaa lämmössä 10 minuutin ajan. Sen jälkeen huuhdellaan, föönataan ja hiukset muotoillaan.

MirrorSmooth Shampoo on silottava, sulfaatiton shampoo, joka puhdistaa hellästi ja palauttaa kosteustasapainon. KeraReflect™-yhdiste antaa hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä. 

MirrorSmooth Conditioner on silottava, pörröisyyttä poistava hoitoaine. KeraReflect™-yhdiste kosteuttaa ja antaa hiuksille voimakkaan kiillon. 

Kuvahaun tulos haulle awapuhi
Kuva täältä
Muotoilu- ja viimeistelytuotteet 

Styling Treatment Oil on hiuksia silottava hoito- ja viimeistelyseerumi. Tuote levitetään hiuksiin joko ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin poistamaan pörröisyyttä ja lisäämään kiiltoa.

Texturizing Sea Spray on suolasuihke, joka tuo hiuksiin tuuheutta ja rakennetta. Suihkutetaan kauttaaltaan pyyhekuivattuihin hiuksiin, voidaan sen jälkeen föönata tai antaa kuivua luonnostaan.

Finishing Spray on viimeistelevä hiuskiinne, jonka hienojakoinen suihke lisää kiiltoa ja antaa hiuksille UV-suojan. Awapuhi-uute säilyttää hiusten kosteustasapainon. Suihkutetaan tasaisesti viimeisteltyyn kampaukseen.

Shine Spray on kampauksen viimeistelyyn käytettävä kiiltosuihke. joka myös sopii muotoilurautojen kanssa työskentelyyn. Suihkutetaan tasaisesti hiuksiin kampausta viimeisteltäessä tai kuiviin hiuksiin ennen muotoiluraudalla käsittelyä.

Hydrocream Whip on kosteuttava ja tuuheuttava muotovaahto. Tuotteen sisältämä Awapuhi-uute poistaa pörröisyyttä ja säilyttää hiusten kosteustasapainon. Levitetään pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä aloittaen, föönataan tai annetaan hiusten kuivua luonnostaan.

Hydromist Blow-Out Spray on tuuheuttava suihke kuohkeisiin föönikampauksiin. Suihke kosteuttaa, poistaa pörröisyyttä ja sisältää sekä UV- että värisuojan. Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta tyveen tai myös pituuksiin maksimaalisen kuohkeuden saavuttamiseksi, tämän jälkeen föönaa kuivaksi.

MirrorSmooth Gloss Primer on silottava seerumi, joka antaa hiuksiin kiiltoa ja suojaa ilmankosteudelta ja lämpötyökalujen aiheuttamilta vaurioilta. Levitetään pieni määrä puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin, föönataan ja muotoillaan. 


 

Tein luokkakaverilleni Miialle Awapuhi-hoidon. Hiukset olivat lähtökohtaisesti hyväkuntoiset, mutta hieman kiillottomat. Päätimme kokeilla Miialle kaksivaiheista Keratin Intensive Treatment -tehohoitoa. Hoitoon kuului KeraTriplex-tiiviste ja Keratin Intensive Treatment -tehohoitoaine, joka vaikuttaa hiuksissa lämmössä.

Tehohoito vaikuttamassa lämmön alla :)

 

Tehohoidon ansiosta hiukset saivat hurjasti lisää kiiltoa ja ne tuntuivat aivan silkinpehmeiltä. Olimme molemmat hoidon vaikutuksiin erittäin tyytyväisiä.

Kommentit

Suositut tekstit