Joico

Heippa taas! Tällä viikolla ollaankin käyty taas uusia juttuja. Aloiteltiin värjäysoppia ja tutustuttiin uuteen, koululle myyntiin tulevaan tuotesarjaan eli Joicoon, jota vähän esittelen tällä kertaa. Koulutuksen jälkeen tuli heti sellainen fiilis, että pakko saada Joicon tuotteita itsellekin testiin, oli nimittäin sen verran vakuuttava koulutus Miraculoksen kouluttajalta Anterolta!

Kuvahaun tulos haulle joico
Kuva täältä
 
Joico on ylellisten ja edistyksellisten hoito- ja muotoilutuotteiden sarja, joka on saanut alkunsa Yhdysvalloissa vuonna 1975. Joico on kehittänyt Quadramine Complex™ -teknologian, joka hyödyntää hydrolysoitua villan keratiiniproteiinia. Hydrolyysiprosessissa villan proteiini hajotetaan aminohappoketjuiksi kemiallisen prosessin avulla, jolloin kaikki 19 hiuksen rakenteessa luonnostaan esiintyvää aminohappoa säilyvät ehjinä. Joico on ainut hiustenhoitosarja, jonka jokaisessa tuotteessa on hyödynnetty hiusta korjaavaa teknologiaa.




Joicolla on useampi tuotesarja, joista varmasti löytyy jokaisen tarpeisiin jotakin. K-Pak on sarjoista kaikista hoitavin ja korjaavin, oikea huonokuntoisten hiusten unelmasarja. K-Pakin tuotteet elvyttävät, rakennepaikkaavat, vahvistavat sekä suojaavat hiuksia. Sarjan tuotteet korjaavat tehokkaasti erityisesti lämpötyökalujen ja kemiallisten käsittelyiden aiheuttamia vaurioita. K-Pak Color Therapy on nimenomaan värjätyille hiuksille suunnattu, korjaava hoitotuotesarja. Se suojaa ja korjaa hiusta, lukiten värin hiuksen rakenteeseen ja kaksinkertaistaen hiusvärin keston vaurioituneissa hiuksissa. 

Moisture Recovery on kosteuttava sarja, joka on kuivien hiusten elvyttäjä. Se on erityisesti suunniteltu kuiville, vaikeasti hallittaville hiuksille. Moisture Recovery sisältää tehokosteuttavaa Hydramine Sea Complex™ -yhdistettä, joka koostuu merestä saatavista kasvipohjaisista tehoaineista ja mineraaleista. 

Body Luxe sopii pohjoismaalaisten, hentojen hiusten tarpeisiin paremmin kuin hyvin. Se lisää kuohkeutta, kiiltoa ja liikkuvuutta latistamatta hiuksia ja tekee jokaisesta yksittäisestä hiuksesta paksumman. 

Color Endure on värjätyille hiuksille suunnattu sarja, joka suojaa erityisesti puna- ja kuparisävyjä tehokkaasti haalistumiselta ja säilyttää värin sävyn pidempään. Color Endure ravitsee hiusta ja sisältää lämpösuojan.

Curl on kuiville ja pörröisille kiharille hiuksille kehitetty sarja. Curlin tuotteet vahvistavat, pehmentävät ja kosteuttavat sekä suojaavat kiharia hiuksia. 

Blonde Life on vaaleille hiuksille suunniteltu sarja, jonka tuotteet vahvistavat ja korjaavat vaalentamisen aiheuttamia vaurioita. Sarjan tuotteet kirkastavat hiusten vaaleaa sävyä ja torjuvat hiusten haurastumista ja katkeilua.

Joicon jokaiseen sarjaan kuuluu myös hoitotuotteiden lisäksi muotoilutuotteita, mutta pelkästään muotoiluun käytettäviä tuotteita löytyy erillisestä Style & Finish -sarjasta. Muotoilutuotteet sisältävät myös rakennepaikkaavia ainesosia. 



Minulla itselläni on tyypillisen suomalaiset, hennot ja vaaleat hiukset, joissa on myös hieman taipuisuutta. Hommasinkin koulutuksesta innostuneena Body Luxe -sarjan Root Lift -tyvikohottajan ja Style & Finish -sarjan Humidity Blocker -viimeistelysuihkeen, joka suojaa hiuksia ilmankosteudelta. Montaa kertaa en ole tuotteita vielä ehtinyt kokeilla, mutta ainakin Humidity Blocker on tuolla kylmässä, kosteassa ilmassa pitänyt hiukseni suorina eivätkä ne juurikaan ole normaaliin tapaan taipuneet. Tuotteissa on myös ihanan ylelliset tuoksut! 

Innolla odotan, että päästään koulussa tutustumaan paremmin Joicon tuotteisiin! Raporttia laitan ehdottomasti uudemman kerran noista minun käyttämistäni tuotteista. Ensi kertaan :)

Kommentit

Suositut tekstit