Viileää vaaleaa!

Kuluneella viikolla pääsin pitkästä aikaa harjoittelemaan hiusten raidoittamista. Tällä kertaa lähtökohtana oli epätasainen ja hieman kellastunut vaalea. Hiukset olivat aikaisemmista vaalennusprojekteista kuivahtaneet ja rasittuneet. 



Päädyin lappuraidoitukseen, koska varsinkin hiusten takaosaan tarvittiin tiheää raidoitusta vaalentamaan selkeästi tummemmat kohdat. Valitsin vaalennusaineeksi tässä postauksessa mainitsemani Blondor Meches -vaalennusaineen, koska se salli hitaan laputuksen aktivoituessaan vasta lämmössä. Hapetteena oli Color Touch Emulsion 4 %. Tämä siis tosiaan on ensimmäinen koko pään lappuraidoitukseni!


Laputus vei minulta kaiken kaikkiaan n. puolitoista tuntia. Alkukankeuden jälkeen homma nopeutui, mutta aine loppui kesken kaiken ja jouduin keskeyttämään homman hetkeksi tehdäkseni sitä hieman lisää. Laputuksen jälkeen annoin aineen vaikuttaa lämmössä 15 minuuttia. Tämän jälkeen siirryimme pesupaikalle ottamaan folioita pois. Pesin vaalennusaineen pois SP Color Save Shampoolla ja laitoin Wella Service Colour Post Treatmentin vaikuttamaan siksi aikaa, kun kävin tekemässä kiiltokäsittelyyn värimassan. 

Kiiltokäsittelyn eli sävytyksen tein Color Touch -kevytvärin kolmella eri sävyllä, käytin Color Touch Emulsion 1,9 % hapetetta ja sekaan laitoin SP Color Save Conditioneria. Sekoitussuhde tässä kiiltokäsittelyssä oli 1:1:1. Levitin massan hiuksiin ja annoin vaikuttaa viitisen minuuttia. Haimme hiuksiin viileän vaaleaa sävyä, sai olla jopa hieman harmahtavaakin. Lopputulos oli kyllä mielettömän kaunis!



Ihanan viileä, kiiltävä sävy! :)

Lopuksi föönaus ja kuiviin hiuksiin latvojen tasaus. Olimme molemmat, sekä minä että asiakkaani, lopputulokseen täysin tyytyväisiä :) Kiva kokea onnistuneensa!

Nyt on hyvä vetäytyä joululomalle. Palaillaan taas ensi vuoden puolella :) Rauhallista joulua kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit