Wella-vaalennusaineet

Top-viikolle saimme tehtäväksi kirjoittaa liikkeessä käytettävistä värisarjoista ja erityisesti jostakin kestovärisarjasta sekä vaalennusaineesta. Tämä postaus kertoo Wellan vaalennusaineista.

Blondor Hair lightening
Kuva täältä

Blondor on Wellan vaalennusainesarja. Siihen kuuluu neljä erilaista vaalennusainetta.

Blondor Multi Blonde on jauhemainen vaalennusaine, joka käy kaikkiin vaalennustekniikoihin. Parhaimmillaan Multi Blonde vaalentaa hiusta jopa seitsemän astetta ja se toimii värjättyihin hiuksiinkin.

Blondor Soft Blonde on hellävarainen vaalennusvoide, joka sopii kaikkiin vaalennustekniikoihin, erityisesti tyvivaalennuksiin. Soft Blonde vaalentaa n. 5 astetta.

Blondor Meches on vaalennusaine, jossa sekä vaalennusjauhe että -voide sekoitetaan hapetteeseen. Meches'ssä on Auto-Control System, joka periaatteessa tarkoittaa sitä, että vaalennus aktivoituu vasta lämmössä. Sopii erityisen hyvin raidoitukseen. Meches'n vaikutusaika onkin vain 15 minuuttia ja se vaalentaa jopa 5 astetta.

Blondor Freelights on vaalennusaine, joka on kehitetty vapaan käden tekniikoita varten. Sopii sekä värjäämättömiin että värjättyihin hiuksiin. Freelightsin kanssa suositellaan käyttämään Freelights-hapetetta parhaan tuloksen aikaansaamiseksi.

Wella Magma by Blondor
Kuva täältä

Blondorin lisäksi Wellalla on valikoimissaan myös Magma by Blondor, joka on sävyttävä vaalennusaine. Magma sopii sekä värjäämättömien että värjättyjen hiusten vaalentamiseen ja sävytykseen. Magma-valikoimassa on 16 eri sävyä, joita voi sekoitella keskenään halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Magman kanssa käytetään miedompia hapetteita, hapetteesta riippuen hius vaalenee 2-6 astetta. Magma sopii myös vapaan käden tekniikoihin, jolloin hapetteena toimii Freelights.

Kommentit

Suositut tekstit