Vaalean tukan freesaus

Täällä sitä taas ollaan blogin parissa! Kuluneilla viikoilla ollaan jo ehditty käydä leikkaamassa vuoden ensimmäisten alokkaiden hiuksia Tikkakoskella, harjoiteltu partakäsittelyitä, oltu koululla asiakaspalvelussa sekä tehty tutuille värjäyksiä ja leikkauksia. Tällä viikolla tuttujen päivänä mulle tuli asiakkaaksi äiti, jolle tehtiin pientä muodonmuutosta. 

Tässä kuvaa lähtötilanteesta.


Edellisen kerran äiti kävi mulla asiakkaana marraskuussa, jolloin hiuksia raidoitettiin, leikattiin ja vähän myös sävytettiin Luximalla. Samaa pääsin tälläkin viikolla tekemään, mutta leikkaus olikin astetta rohkeampi kuin aikaisemmalla kerralla. 


Hiuksiin tehtiin kamparaitoja KC:n Freestyle Bleachillä 3 % hapetteella, seassa oli myös Olaplexin 1. aine. Vaikutusaika oli puolisen tuntia. Seuraavaksi siirryttiin pesupaikalle, jossa pesin vaalennusaineen hiuksista ja levitin Luximan koko päähän. Käytin sävyjä Cream Blonde, Beach Blonde, Pearly Blonde sekä Clear, kaikkia saman verran. Hapetteena 1,5 % ja vaikutusaika n. 15 minuuttia. Luximan jälkeen laitoin Olaplexin 2. aineen vaikuttamaan n. 20 minuutiksi. 

Luxima vaikuttamassa pesupaikalla. Kivan pastellinen sävy!


Pesupaikan jälkeen suuntasimme takaisin penkkiin. Äitillä on pitkään ollut lyhyempi malli hiuksissa ja hän haluaisi nyt kasvattaa mallia pidemmäksi. Leikattiinkin sitten niskasta porrastaen ja hieman eteenpäin pitenevästi. Leikkasin myös suoran otsatukan ylikasvaneen tilalle. Eteenpäin pitenevä malli ei kovin hyvin kuvista erotu, mutta näytti luonnossa oikein kivalle. 

Föönauksessa haettiin kohotusta niskaan ja tyveen sekä pyöreyttä muotoon. Olen mielestäni sekä leikkauksessa että föönauksessa kehittynyt hurjasti alkusyksyyn verrattuna. 

 


Luonnonvalossa hiusten uusi viileämpi sävy oli ihanan helmiäinen ja pastellinen :) Asiakas oli työn jälkeen erittäin tyytyväinen, niin kuin olen myös itsekin. Sain myös palautetta sekä äitiltä että Satulta, että olen työssäni varmempi ja rauhallisempi kuin aikaisemmin! :)


Kommentit

Suositut tekstit