Malibu C -tuotteet


Kuvahaun tulos haulle malibu c
Kuva täältä

Malibu C on hiustenhoitosarja, jonka tuotteiden tehokkuuden perustana ovat luonnonmukaiset ainesosat. Sarjasta löytyy kuusi tuotetta:
  • Crystal Gel
  • Miracle Repair
  • Malibu Makeover eli Crystal Gelillä ja Miracle Repairilla tehtävä käsittely
  • Color Pigment Remover eli CPR
  • Direct Dye Lifter eli DDL 
  • Un-Do-Goo Shampoo
Kuvahaun tulos haulle malibu c
Kuva täältä

Crystal Gel puhdistaa hiuksista mineraali- ja metallikerrostumien aiheuttamat värjäymät, suojaa hiuspohjaa ärsytykseltä sekä palauttaa hiusten ja hiuspohjan pH-arvon. Crystal Gel on pakattu kertakäyttöisiin "annospusseihin". Suositellaan käytettäväksi ennen kemiallisia käsittelyitä. Ei suositella täysin harmaantuneille hiuksille. Tuote on vegaaninen. 

Käyttö: Kaada pussin sisältö sekoitusastiaan tai levityspulloon ja lisää 60 ml kuumaa vettä. Sekoita, kunnes seos geeliytyy. Levitä aine shampoolla pestyihin hiuksiin osio kerrallaan. Suojaa hiukset suojahupulla ja anna aineen vaikuttaa lämmössä. Tämän jälkeen pese hiukset shampoolla ja huuhtele huolellisesti.

Vaikutusaika: kevyet kerrostumat 10-15 min, kohtuulliset kerrostumat 15-30 min, voimakkaat kerrostumat 30-45 min.  

Miracle Repair on hoitoaine, joka korjaa hiuksen sisäistä rakennetta, kosteuttaa ja suojaa jokaista hiussuortuvaa sekä palauttaa hiusten kiillon ja pehmeyden. Ei suositella käyttämään ennen kemiallista käsittelyä. Tuote on vegaaninen.

Käyttö: Levitetään hiuksiin shampoopesun jälkeen ja annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia. Tämän jälkeen huuhdellaan. Erittäin vaurioituneille hiuksille voi tehdä tehohoidon, jolloin hoitoaineen annetaan vaikuttaa lämmössä 5-10 minuuttia. Älä käytä lisälämpöä, jos käytät Miracle Repairia kemiallisen käsittelyn jälkeen.

Kuvahaun tulos haulle malibu c
Kuva täältä

Color Pigment Remover (CPR) on värinpoistaja, joka poistaa epätoivotun kestovärin aiheuttamaa pigmenttiä jopa kolme astetta hiusten luonnollista pigmenttiä vaalentamatta. CPR:n sisältämä antioksidanttinen vitamiiniseos auttaa säilyttämään hiusten luonnollisen kunnon.

Käyttö: Laita levityspulloon 120 ml haaleaa vettä. Lisää aine hitaasti joukkoon ja ravista, jotta seos geeliytyy. Levitä geeli shampoopestyjen hiusten niihin kohtiin, joista pigmenttiä halutaan poistaa. Hiero hiuksia kämmenillä, jotta aine imeytyy kunnolla. Anna vaikuttaa lämmössä vähintään 15 minuuttia, huuhtele. Tämän jälkeen pese hiukset shampoolla kolme kertaa (suositellaan Malibu C Un-Do-Goo -shampoota). 

Kuvahaun tulos haulle malibu c
Kuva täältä

Direct Dye Lifter (DDL) on suoravärin poistoon tarkoitettu aine, joka poistaa epätoivotun suoraväripigmentin hiuksesta. DDL toimii sekä vetyperoksidin että veden kanssa. Veteen sekoitettuna värinpoisto on hiuksille hellävaraisempi. Suositellaan käyttämään Crystal Gelia ennen DDL-käsittelyä sekä sen jälkeen. 

Käyttö: Kaada aine metallittomaan kulhoon ja lisää 90 ml 3-6 % vetyperoksidia. Sekoita huolellisesti ja käytä välittömästi. Levitä siveltimen avulla ositettuihin hiuksiin ja anna vaikuttaa enintään 45 minuuttia. Tarkista hiukset viiden minuutin välein, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Pese hiukset huolellisesti shampoolla ja huuhtele. 

Un-Do-Goo on syväpuhdistava shampoo, joka poistaa muotoilutuotteiden jäämät hellävaraisesti. Ei kuivata hiuksia, vaan jättää ne kiiltäviksi, pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi. Suositellaan viikoittaiseen käyttöön ja ennen kemiallista käsittelyä. Sopii Olaplex-hoidon yhteydessä käytettäväksi. 

Kommentit

Suositut tekstit