Terkkuja talvilomalta!

Olipa ihana saada pieni breikki opintoihin. Tätä talvilomaa ei vietettykään perinteisesti kotona, vaan lähdettiin viikko sitten avopuolisoni kanssa lomailemaan Lontooseen, johon meidän tuurilla iski "beast from the east". Onnistuttiin siis tuomaan lumisade ja kylmä ilma mukanamme! :D

Neljän päivän aikana ehdittiin käydä muutamassa museossa, syömään ulkona, katsastettiin nähtävyyksiä, ajeltiin metrolla ja käveltiin varmaan enemmän kuin koko alkuvuonna! Meno- ja paluumatkat olivat molemmat poikkeuksellisen pitkiä, mutta väsyneen onnellinen fiilis jäi koko reissusta. Vähän jäi harmittamaan se, ettei ehditty tehdä kaikkea mitä oltiin suunniteltu, mutta täytyy taas lähteä uudelleen kunhan budjetti niin sallii :)

Vanha kunnon Piccadilly Circus ♥

Lumisade ei meistä tuntunut kovinkaan eksoottiselta, mutta lontoolaiset eivät ole siihen tottuneita... koko kaupunki ja varsinkin julkinen liikenne meni tästä ilmiöstä aivan sekaisin.

Chinatown

Honest Burgers Sohossa, sai kyllä meiltä arvosanan 6/5! Erityisen tunnettu gluteenittomista burgereistaan, eikä suotta :)

London Eye ja Thames-joki

Huomenna taas palaillaan sitten opintojen pariin! :)

Kommentit

Suositut tekstit