Ehostuskurssin satoa

Meillä on nyt syksyn mittaan ollut käynnissä ehostuskurssin ensimmäinen osa. Olen aina tykännyt meikkaamisesta, mutta nyt olen toden teolla innostunut harjoittelemaan yhtä heikoimmista osa-alueistani ehostuksen saralla, silmien ehostusta.

Kurssin aikana ehdimme harjoitella kaikkia ehostuksen osa-alueita ja kävimme läpi myös päivä- ja päiväjuhlameikkiä. Otin muutamasta kokonaisesta ehostuksesta kuvia, jotka taitavat molemmat muistuttaa lähinnä päiväjuhlameikkiä.

Suunnitelma Markuksen meikistä
Valmis meikki

Markukselle valitsin lämpimään ihon sävyyn sopivia kuparisia sävyjä ja olin meikkiin tyytyväinen. Varsinkin huulipuna oli mielestäni ihanan sävyinen! 

Meikitön Miia

Valmis meikki
 

 

Valmis meikki luonnonvalossa ilman huulipunaa

Miialle valitsin vihreitä silmiä korostavia punertavia sävyjä. Miialla on jo valmiiksi hyvän punaiset huulet, joten valitsin vain vähän huulten omaa sävyä tummemman, mutta kuitenkin silmämeikkiin sointuvan huulipunan. Laitoin tähän meikkiin myös poskille hieman varjostusta, mutta jätin poskipunan pois mallin toiveesta. Meikki onnistui tosi hyvin, vaikka aina on myös hieman parannettavaa. Tässä meikissä eniten korjattavaa oli mielestäni huulimeikissä ja -rajauksissa. Silmämeikkien teko alkaa jo kivasti luonnistua :)

Kommentit

Suositut tekstit