Tyyli

Tyyli ilmaisee ja kertoo ihmisestä paljon. Erityisesti kampausta tehtäessä on tärkeää ottaa huomioon asiakkaan asu ja meikki, jotta kampaus istuu kokonaisuuteen. Tyylilajeja on monia erilaisia, mutta yleisimpiä niistä ovat luonnollinen, klassinen, dramaattinen sekä romanttinen tyyli.

Luonnollinen tyyli

Luonnollisen tyylin kulmakivi on rento pukeutumistyyli, joka on värimaailmaltaan hyvin maanläheinen. Meikki on usein kevyt ja kuulas, luomiväreissä nähdään neutraalin ruskeita sävyjä ja huulilla on joko kevyt nude-huulipuna tai -kiilto. Hiukset saavat olla rennosti kiinni tai vaikkapa hulmuta vapaasti, boheemilla laineella.

Style Bee - Look 13 - Earthy
Luonnollinen, boheemi asu. Kuva täältä

27 Not Boring Natural Makeup Ideas Your Boyfriend Will Love
Luonnolliseen tyyliin sopivat hiukset ja meikki. Kuva täältä

Klassinen tyyli

Klassinen tyyli voitaisiin kai toisinaan luokitella bisnes-tyyliksi. Klassiseen tyyliin kuuluvat täydellisesti istuvat jakut, kynähameet, kotelomekot, avokkaat - pääasiassa laadukkaista materiaaleista valmistetut klassikkovaatteet. Värit ovat neutraaleja, kuten kermanvaalea, valkoinen ja musta. Meikkiin kuuluvat klassiset rajaukset silmissä, virheetön meikkipohja ja kirkkaanpunainen huulipuna. Hiuksissa usein selkeät leikkaukset ja luonnollinen väri, kampaus on huoliteltu (esim. sileä niskanuttura). 

Classic and timeless. Our Cashmere Crew Neck Sweater is sure to never go out of style.
Klassinen tyyli. Kuva täältä

Classic makeup. Miranda Kerr.
Klassinen meikki ja kampaus. Kuva täältä



Dramaattinen tyyli 

Dramaattisen tyylin pukeutuja on itsevarma, tykkää säväyttää ja yhdistelee vähän kaikkea keskenään. Dramaattiseen tyyliin kuuluvat mm. tyköistuvat vaatteet, graafiset leikkaukset, rohkeat kontrastit väreissä sekä aina yhtä tyylikäs musta. Myös asusteet ovat usein huomiota herättäviä. Dramaattiseen tyyliin kuuluu myös kokeileva meikki. Silmämeikki on usein voimakas, jopa väreillä leikittelevä ja ripset ovat huikean näyttävät. Meikissä ei välttämättä noudateta vakiintuneita sääntöjä, vaan pääpaino voi olla sekä silmä- että huulimeikissä. Hiukset voivat olla mitä vain maan ja taivaan väliltä - kunhan ne kuvastavat kantajansa tyyliä. 


Dramaattinen tyyli. Kuva täältä

I'm in love with thick eyeliner.
Dramaattiseen tyyliin sopivat hiukset ja meikki. Kuva täältä


Romanttinen tyyli

Romanttiseen tyyliin yhdistetään usein söpö tyttömäisyys. Vaatteissa voi olla piirteitä klassisesta tyylistä. Mekot, hameet, pitsi ja röyhelöt kuuluvat tyyliin. Väreissä esiintyy hempeitä ja pastellisia sävyjä, kuten puuterinvaalea, vaaleanpunainen ja valkoinen. Romanttisen tyylin meikissä esiintyy samoja sävyjä kuin vaatteissakin. Silmämeikki saa olla utuinen ja pehmeä, meikkipohja kuulas ja tasainen ja huulilla on usein luonnollisen roosa puna. Hiuksissa voi olla kiharaa ja rentoja lettikampauksia, usein luonnollisia sävyjä.


Ein Outfit mit Klasse! Dieses wunderschöne Maxikleid in Rosa ist schulterfrei und hat große, lange Puffärmel, sowie Rüschen an den Enden - ein Kleid wie aus dem Märchen! Perfekt kombiniert mit einem Strohhut und passendem Korb. Für das schönste Picknick mit dem Liebsten! Romantisches Rosa Maxikleid / Romantisches Rosa Kleid / Verspieltes rosa Maxikleid / Romantic pink maxi dress / playful pink maxi dress #picknickoutfit #dateoutfit #datefashion #datestyle #datingfashion #romanticfashion #romanti
Romanttinen tyyli. Kuva täältä

This romantic wedding hair idea includes a half-halo of roses and is a beautiful choice for any bride.
Romanttinen kampaus. Kuva täältä

Vaaleanpunaista
Romanttinen meikki ja kampaus. Kuva täältä

Oma tyyli

Luonnehtisin omaa tyyliäni ehkä kaikkien näiden edellä mainittujen yhdistelmäksi. Pukeutumisessani tykkään siitä, että oloni on kotoisa. Valitsen usein rentoja, mutta pääosin tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Pukeutumiseni vaihtelee mielialani mukaan ja pidän sekä neutraaleista, että trendikkäistä väreistä. Tällä hetkellä pukeudun usein hempeän romanttisiin sävyihin, kuten laventeliin ja vaaleanpunaiseen, mutta yhdistän niihin aina jotain mustaa tasapainoksi. Lisäksi rakastan bändipaitoja! 

Arkena meikkaan hyvin kevyesti ja lempisävyjäni meikissä ovat neutraalit vaaleanruskea ja malva silmämeikissä, nude ja vanha roosa huulilla. Meikkipohjani on aina matta, mutta tykkään varjostaa ja korostaa reippaasti. Eniten korostan meikissäni sinisiä silmiäni ja pitkiä ripsiäni. Hiuksiani olen laiska laittamaan, usein suoristan, mutta juhlatuulella saatan jopa kihartaa hiukset rennoille laineille. 

Tyylini kertoo minusta aika paljonkin. Olen hyvin mukavuudenhaluinen ja varsinainen kotihiiri, kammoan bilettämistä ja baareissa ramppaamista. Haluan myös pukeutumisellani viestittää lempimusiikistani, sillä musiikki on minulle hyvin tärkeää. 

Street style outfits! #autumn #London #ideas #2018
Kuva täältä
Vintage white Queen band T-Shirt
Kuva täältä
 
pink cardigan outfit #topfalloutfits
Kuva täältä

Muotihoroskooppi

Olen horoskoopiltani oinas ja muotihoroskoopin mukaan tyyliini kuuluvat: 
  • "Voimakkaat perusvärit: trendikäs punainen, puhdas sininen ja kirkkaankeltainen 
  • Korkokengät, jotka säväyttävät vahvoilla väreillä ja metallisilla yksityiskohdilla
  • Metalliset rannekellot, jotka yhdistät rönsyileväksi huomionkerääjäksi saman sävyisten rannekorujen kanssa"
Muotihoroskooppi kuvaa oinaan tyyliä seksikkääksi, itsevarmaksi ja trendikkääksi. Horoskoopin mukaan oinaan mielestä harmaa ja murretut värit ovat tylsiä - itse olen täysin päinvastaista mieltä. Olen toisaalta melko perinteinen oinas: aikamoinen tuittupää kun sille päälle satun, mutten ehkä mitään selkeää johtajatyyppiä. Muotihoroskooppi ei juurikaan minua kuvaa, mutta mistäs sitä tietää, mihin päin tyylini tästä kehittyykään :)

Muotihoroskooppi löytyy täältä, jos se alkoi kiinnostaa.    

Kommentit

Suositut tekstit