Ehostuskurssin satoa, osa 2

Uusi vuosi on jo korkattu ja lähestyvä valmistuminen alkaa pikkuhiljaa jännittää! Meillä on loppusyksystä asti ollut meneillään ehostuskurssi, joten päivittelen tänne kuvia kurssin tuotoksista :)

Ensimmäisenä itselleni tekemäni discomeikki. Meikkipohjasta tein peittävän ja mattaisen. Käytin kylmiä sävyjä silmämeikissä ja suht neutraalin nudea huulipunaa. Kulmat meikkasin melko vahvasti, tykkään enemmän panostaa meikissä kulmiin ja silmämeikkiin. Lisäksi tein kevyttä varjostusta ja lisäsin aavistuksen viileää korostusväriä. Poskipunaa käytin hyvin vähän, valitsin poskipunaksi viileähkön pinkin sävyn. Näitä meikkejä kuvatessa kiinnitin huomiota siihen, miten epäsymmetriset kasvot mulla onkaan :D



 

Seuraavaksi on vuorossa kynttiläillallismeikki. Lauralla on luonnostaan kauniin tasainen iho, joten meikkipohjan ei tarvinnut olla mikään paksu pakkelikerros. Hänellä on myös tummat kulmakarvat, joten korjailin hiukan hänen kulmiensa muotoa ja tummensin kulmia vain hieman lisää. Silmämeikkiin valikoitui violettia ja harmaata ja näin jälkikäteen hieman harmittaa, että valitsin nuo värit. Lauralla on kuitenkin niin hyvin luomitilaa, että silmämeikki olisi voinut olla kauniimpi eri sävyillä. Rajaukset tein klassisesti mustalla. Korostuksia tai varjostuksia en tähän meikkiin tehnyt, poskilla on vain hieman persikkaista poskipunaa. Huulipunan sävyksi valikoitui hennon nude puna. 



Essille tein vuorostaan klassisen meikin. Meikkipohja on raikas, sillä Essin virheetön iho ei minusta juuri peittoa kaivannut. Kulmia täyttelin ihan vähän ja tarkensin muotoa. Silmämeikkiin valikoitui neutraalin vaaleita ruskean sävyjä, rajaukset tein taas mustalla. Poskipunaksi valitsin viileän marjaisan punaisen, samoin myös huulille klassista punaista. Tähän meikkiin olin itse tosi tyytyväinen. 



Tunnilla tein myös Essille luonnollisen meikin, mutta siitä unohtui ottaa kuvat. Teinkin sitten itselleni kerran kotona nopeasti luonnollisen meikin. Mulla on itselläni käytössä aina tosi peittävää meikkivoidetta ihon värin epätasaisuuksien ja epäpuhtauksien vuoksi. Laitoin tähän meikkiin sitä sitten ihan tosi ohuen kerroksen. Kulmilleni en tehnyt mitään, koska mulla on microblading-kulmat. Silmämeikiksi valikoitui vaalea luomiväri ja musta ripsari, varjostin hieman poskilta ja lisäsin huulille vähän kiiltoa. 



Erikoisen tyylin meikissä saimme vapaat kädet, joten joulun alla teinkin sitten Tiitulle jouluisen glittermeikin! Meikkipohjasta tuli suht peittävä ja värivalinta oli mielestäni tosi onnistunut. Tiitulla on aivan huikeat kulmat omasta takaa, joiden muotoa selkeytin ihan vähän. Silmämeikkiin valikoitui joulunpunainen luomiväri, jonka päälle lätkäisin punaista glitteriä. Rajauksia en tähän meikkiin halunnut tehdä. Poskipunaksi valikoitui viileän rusehtavan punainen sävy. Huulille laitoin klassista punaista, joka sopi kivasti silmämeikin kanssa. 



Seuraavana onkin vuorossa trendimeikki, jonka tein taas itselleni. Tähän meikkiin käytin referenssikuvaa, jonka löysin Pinterestistä. Meikkipohjasta tein taas peittävän, mutta korostuksilla ja varjostuksilla sain sen näyttämään suht kuulaalta. Kulmat tein voimakkaiksi, mutta muotoa olisin voinut korjailla ehkä vähän. Silmämeikissä kokeilin ensimmäistä kertaa cut crease -tekniikkaa, jossa liikkuva luomi ikään kuin "veistetään" peitevoiteella tai vaaleammalla luomivärillä esiin. Käytin punertavia luomivärejä, jotka mielestäni korostavat silmieni väriä. Lisäksi lisäsin liikkuvalle luomelle helmiäistä ja tein nestemäisellä eyelinerilla omasta mielestäni vahvat rajaukset. Laitoin viileän pinkkiä poskipunaa ja huulille luomiväriin mätsäävää metallinhohtoista huulipunaa. 




Ja näköjään on taas oman pärstäni vuoro... Kokeilin tehdä kotona häämeikkiä ja tämä on mielestäni näistä tämän postauksen meikeistä kaikista onnistunein! Pohjasta tein mahdollisimman peittävän, mutta luonnollisen. Kulmia muotoilin tosi vähän ja täyttelin, mistä tarve niin vaati. Silmämeikkiin valitsin harmaata ja ruskeaa, liikkuvalle luomelle vaaleaa helmiäistä. Rajaukset tein tuttuun tapaan nestemäisellä eyelinerilla. Tein varjostuksista ja korostuksista tosi hillityt, jotta sain tasaisen väriseen meikkipohjaan edes jonkinlaista eloa. Poskipuna oli samaa, kuin edellisessäkin meikissä ja sitä oli myös hyvin hillitysti. Huulille valitsin raikkaan roosanpunaisen värin. Voisin ihan hyvin tehdä tällaisen meikin omiin häihini. 




Tässä vielä toinen versio häämeikistä. Tein Janikalle peittävän meikkipohjan, joka harmikseni oli ehkä vähän turhan punertavan värinen. Kulmiin laitoin vähän vaaleampaa ruskeaa, jolloin kulmien meikistä tuli todella luonnollinen. Silmämeikin tein taas cut crease -tyyliin, valitsin rusehtavan punaisia sävyjä ja liikkuvalle luomelle kahdenlaista vaaleaa helmiäistä. Kevyet rajaukset tein ruskealla luomivärillä. Poskipuna oli harmikseni myös vähän hassun rusehtavan väristä, joten siihen en ole kovinkaan tyytyväinen. Huulille laitoin kahdenlaista eri punaa, tummempaa reunoille ja vaaleampaa keskelle, jotta huulet näyttäisivät täyteläisemmille. Korostuksia ja varjostuksia en tehnyt ollenkaan.





Fantasiameikistä tein oman tyylisen pääkallon/kuolleen tyypin. Meikkipohjan tein normaalisti voidemaisella meikkivoiteella, johon sekoitin valkoista rasvaväriä. Kulmat tein suht tumman ruskealla luomivärillä. Silmämeikin aloitin tekemällä kakkulinerilla rajaukset ja lisäsin luomille mustaa luomiväriä, jonka häivytin huolella. Kasvoille maalailin kakkulinerilla ja mustalla luomivärillä ja hampaat väritin valkoisella luomivärillä, jota yritin sekoittaa veteen saadakseni siitä juoksevampaa, mutta se ei oikein sitten loppupeleissä toiminut. Hampaista tuli kuitenkin mielestäni sopivan ronskin näköiset. Meikkiä olisin voinut vielä jotenkin fiksailla, mutta ensimmäiseksi maskeeraukseksi tämä oli aivan passeli. Jos Suville olisi vielä laittanut mustan peruukin, se olisi ollut hyvä loppusilaus meikille.




Janikalle tein näytösmeikin. Valitsin vahvoja, tummia värejä ja tein voimakkaat varjostukset, jotka sopivat keskisuurelle lavalle. Meikki ei onnistunut mielestäni ihan niin hyvin, kuin olisin halunnut, mutta värivalinnat olivat mielestäni hyvät.



Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisempänä, on tekemäni ehostusnäyttö vanhojen tansseja varten. Valitsin asiakkaalle klassisia sävyjä trendikkäästi toteutettuna. Meikkipohja oli ehkä hieman väärän värinen, mutta muuten olin työhön todella tyytyväinen ja sainkin kampaus- ja ehostusnäytöstä kiitettävän :) Lisäksi laitoin asiakkaalle irtoripset, joiden kanssa olin ollut pitkään todella epävarma, mutta yllätin itseni positiivisesti saamalle ne paikoilleen vaivattomasti.




Omasta mielestäni olen kehittynyt meikkaajana ihan älyttömän paljon! Olen nyt tykästynyt meikkaamaan muutenkin ihan uudella tavalla ja harjoittelen jatkuvasti erilaisia meikkejä kotona. Ehostuskurssista jäi itselleni hyvä fiilis, kivaa että löysin uuden kiinnostuksen kohteen! :)

Kommentit

Suositut tekstit